Wednesday, July 28, 2021
- Advertisement -

ARKIVI

Daily Archives: Nov 19, 2015

Kontakte me perfaqesues te Universiteteve Austriake ne Tirane.

Vitet e fundit, nje numer gjithmone e me i madh i nxenesve qe mbarojne shkollat e mesme apo ato profesionale ne Tirane e me...

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (19-11-2015)

Menaxher i Përgjithshëm Hoteli           https://duapune.com/jobs/menaxhim/palace-hotel-spa-durres/durres/menaxher-i-pergjithshem-18038 Menaxhues Portofoli/Tirane         https://duapune.com/jobs/specialist/noa/tirane/menaxhues-portofolitirane-18041 Menaxhues Portofoli/Vlore         https://duapune.com/jobs/specialist/noa/vlore/menaxhues-portofolitirane-18042 Area Manager         https://duapune.com/jobs/menaxhim/dast-sha/durres/area-manager-18051 Përfaqësues/e Shitjesh B2B        https://duapune.com/jobs/shitje/ep-partners-consultancy-shpk/tirane/perfaqesuese-shitjesh-b2b-18049 OCS/IN and Messaging Operation Engineer         https://duapune.com/jobs/inxhinier/vodafone-albania/tirane/ocsin-and-messaging-operation-engineer-18048 Software System Engineer       https://duapune.com/jobs/inxhinier/tcn-shpk/tirane/software-system-engineer-18045 Inxhinier Gjeodet        https://duapune.com/jobs/inxhinier/gener-2-shpk/tirane/inxhinier-gjeodet-18047 Asistent/e...

Latest news

Keshilla per veshjen ne pune gjate veres!

Ju pëlqen apo jo, mënyra se si dukeni dhe visheni luan rol në suksesin tuaj në vendin e punës.

Quiz !

Përgjigje: Ana jeton në Australi.

Strategji të ndryshme për kërkimin e një pune gjatë verës.

Kërkimi i punës gjatë verës mund të jetë paksa i vështirë. Nuk duhet harruar që gjatë periudhës së verës rekrutuesit dhe menaxherët...

5 Qytetet e Javës

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

Si e ka transformuar COVID punën me orare fleksibël nga ” mirë të jetë ” në “duhet të jetë.

Puna me orare fleksibël nuk është një koncept i ri, në fakt është një koncept që ka ekzistuar për disa dekada.
- Advertisement -