Wednesday, July 28, 2021
- Advertisement -

ARKIVI

Daily Archives: Nov 2, 2015

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (02-11-2015)

Legal Consultant       https://duapune.com/jobs/jurist/pricewaterhousecoopers-audit-shpk/tirane/legal-consultant-17823 Windows Server Support & Maintenance Team Leader - IT Operations Department / IT & Communication Division         https://duapune.com/jobs/informaticien/raiffeisen-bank/tirane/windows-server-support-maintenance-team-leader-it- Web Developer Senior Officer - Software...

Latest news

Keshilla per veshjen ne pune gjate veres!

Ju pëlqen apo jo, mënyra se si dukeni dhe visheni luan rol në suksesin tuaj në vendin e punës.

Quiz !

Përgjigje: Ana jeton në Australi.

Strategji të ndryshme për kërkimin e një pune gjatë verës.

Kërkimi i punës gjatë verës mund të jetë paksa i vështirë. Nuk duhet harruar që gjatë periudhës së verës rekrutuesit dhe menaxherët...

5 Qytetet e Javës

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

Si e ka transformuar COVID punën me orare fleksibël nga ” mirë të jetë ” në “duhet të jetë.

Puna me orare fleksibël nuk është një koncept i ri, në fakt është një koncept që ka ekzistuar për disa dekada.
- Advertisement -