Punët më të reja të ditës tek duapune.com (2-09-2015)

Duapune-E-MERKUREMenaxher Restoranti   ABA21         https://duapune.com/jobs/administrim-biznesi/gener-2-shpk/tirane/menaxher-restoranti-aba21-17073

Store Manager Fier         https://duapune.com/jobs/menaxhim/ep-partners-consultancy-shpk/fier/store-manager-fier-17110

Area Manager/Tirane         https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/deutschcolor-sha/tirane/area-managertirane-17104

Konsulent/e Shitjesh/Tirane           https://duapune.com/jobs/shitje/delta/tirane/prezantuese-produktesh-17105

Koordinatore Blerje / Durres           https://duapune.com/jobs/shitje/delta/durres/prezantuese-produktesh-17106

Prezantuese ne shitjen e PRODUKTEVE ELEKTRONIKE          https://duapune.com/jobs/shitje/electronic-line-apple-authorised-reseller/tirane/prezantuese-ne-shitjen-e-produkteve-elektronike-17

Teknik Supporti dhe Instalimi ne Korce        https://duapune.com/jobs/administrator-rrjeti/abissnet-sha/korce/teknik-supporti-dhe-instalimi-ne-korce-17055

Pasticiere          https://duapune.com/jobs/turizem/geci-shpk-tirana-international-hotel/tirane/pasticiere-17109

Banakiere         https://duapune.com/jobs/menaxhim/segafredo-lounge-bar/tirane/banakiere-17113

Kamariere         https://duapune.com/jobs/shitje/medusa-caffe/tirane/kamariere-17071

Related Posts
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *