8 CEO të cilët u bënë milionera para të tridhjetave

8 CEOJeni mbi 30 vjeç dhe nuk keni akoma një pasuri miliona dollarëshe? Cfarë nuk shkon me ju?

Merrni për shembull Elon Musk. Themeluesi i PayPal, tani 43 vjeç, bëri një pasuri prej $22 milion në 1999, kur sapo i blenë startup-in e tij; Zip2. Në atë kohë nuk kishte arritur ende të tridhjetat. Tani ai ka një pasuri prej $11.9 miliardë. Kjo nuk krahasohet me pasurinë e Mark Zuckerberg, i cili tani është 30 vjeç dhe ka një pasuri prej $34.8 miliardë.

Në qoftë se jeni të interesuar te dini më tepër për fushat ku operojnë dhe sa është pasuria e tyre e këtyre administratorëve ekzekutive, hidhini një sy fotos më lart.

Related Posts
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *