Punët më të reja të ditës tek duapune.com (19-06-2015)

Duapune-E-PREMTEEkonomiste/Financiere/Kontabiliste       https://duapune.com/jobs/financier/bozgo-shpk/tirane/menaxher-shitjesh-ne-terren-16306

Menaxher Shitjesh ne Terren        https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/bozgo-shpk/tirane/menaxher-shitjesh-ne-terren-16305

Menaxhere shitjesh ne terren         https://duapune.com/jobs/shitje/beal/tirane/tirane-ofrojme-vend-pune-per-menaxhere-shitjesh-ne

System Integration Specialist (.NET)       https://duapune.com/jobs/informaticien/ikubinfo-shpk/tirane/system-integration-specialist-net-16268

Maritime Security Operator / Operator i Sigurise Detare        https://duapune.com/jobs/specialist-sigurimi/tsts-group/durres/maritime-security-operator-operator-i-sigurise-det

Arkitekt sezonal per prezantimin e mallit       https://duapune.com/jobs/arkitekt/emigres-sh-p-k/tirane/arkitekt-sezonal-16292

English speaking Area Sales Manager       https://duapune.com/jobs/crm-menaxhimi-i-marredhenieve-me-klientin/eumirror-shpk/tirane/english-speaking-area-sales-manager-15839

Bell Boy (Portier ne hotel)         https://duapune.com/jobs/turizem/best-western-premier-ark-hotel/tirane/bell-boy-portier-ne-hotel-16304

Krupiere       https://duapune.com/jobs/marredhenie-me-publikun-dhe-komunikim/regency-casino-tirana/tirane/krupiere-16053

Recepsioniste Dhermi       https://duapune.com/jobs/turizem/delta-publicity/dhermi/recepsioniste-dhermi-16301

Operatore per hedhje te dhenash ne kompjuter         https://duapune.com/jobs/administrator-te-dhenash/albdesign/tirane/operatore-per-hedhje-te-dhenash-ne-kompjuter-16307

Operatore Telefonico       https://duapune.com/jobs/operator/ucall-shpk/tirane/operatore-telefonico-16300

Related Posts
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *