Punët më të reja të ditës tek duapune.com (15-06-2015)

Duapune-E-HENEKoordinator Projekti me Djemtë e Rinj       https://duapune.com/jobs/koordinim-projektesh/linja-e-keshillimit/tirane/koordinator-projekti-me-djemte-e-rinj-16035

Finacier/e    https://duapune.com/jobs/ekonomist/prespa-invest/tirane/financiere-16064

Inxhinier Gjeodet në Rajonin e Korçës dhe Fierit    https://duapune.com/jobs/inxhinier-ndertimi/gener-2-shpk/korce-fier/assistant-engineer-per-rajonin-e-korces-dhe-fierit

Anti-Bribery and Compliance Officer         https://duapune.com/jobs/jurist/gener-2-shpk/tirane/anti-bribery-and-compliance-officer-16248

Inxhinier Ndertimi ne Zbatim     https://duapune.com/jobs/inxhinier-ndertimi/isdc/tirane/kerkohet-inxhinier-ndertimi-ne-zbatim-16208

Laravel Web Developer         https://duapune.com/jobs/programues-ne-web/atis-shpk/tirane/laravel-web-developer-16243

Web Developer, Web designer        https://duapune.com/jobs/informatike-ekonomike/gaver-til-alle/tirane/web-developer-web-designer-15995

Magazinier/e     https://duapune.com/jobs/ekonomist/medik-line-stewart-shpk/tirane/magaziniere-16123

Sanitare            https://duapune.com/jobs/turizem/best-western-premier-ark-hotel/tirane/sanitare-16063

Shites ne Coffee Shop https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/mon-cheri-shpk/tirane/kompania-mon-cheri-kerkon-te-punesoje-shitese-1625

Kamarier / guzhinier / ndihmes guzhinier / picier / recepsionist / banakier https://duapune.com/jobs/shitje/kompleksi-eklips/tirane/kamarier-guzhinier-ndihmes-guzhinier-picier-receps

Klient i Privilegjuar Avon   https://duapune.com/jobs/marketing/avon/tirane/klient-i-privilegjuar-avon-16133

Operator     https://duapune.com/jobs/administrator-rrjeti/egeo/tirane/operator-16046

Consulente Telefonico TI        https://duapune.com/jobs/operator/digital-networks/tirane/consulente-telefonico-ti-16026

Operatori Outbond     https://duapune.com/jobs/shitje/icontact-shpk/tirane/operatori-outbound-16228

Related Posts
Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *