Wednesday, July 28, 2021
- Advertisement -

ARKIVI

Daily Archives: Jun 30, 2015

Network at Your New Job

After you’ve successfully completed a job search, shouldn’t professional networking be the last thing on your mind? Not so, say networking experts. In fact,...

How to talk yourself into a job

An impressive resume is important, but it’s your voice that may land you the perfect job. Speak up and be heard! That’s the message...

Vende të lira pune nga Europe Agency

Mjek Kardiolog     https://duapune.com/jobs/mjek-i-specializuar/europe-agency/abu-dhabi/mjek-kardiolog-16360 Mjek Kardiolog (Femer), Abu Dhabi (rroga fillestare 15 000$/muaj)      https://duapune.com/jobs/mjek-i-specializuar/europe-agency/abu-dhabi/mjek-kardiolog-16361 Infermier, Dubai/Abu Dhabi (rroga fillestare 1000$/muaj)      https://duapune.com/jobs/infermier-ndihmesmjek/europe-agency/abu-dhabi/infermier-dubaiabu-dhabi-rroga-fillestare-1000muaj Recepsioniste Spitali, Abu Dhabi (paga deri 2000...

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (30-06-2015)

Procurement Specialist     https://duapune.com/jobs/specialist-prokurimi/amc/tirane/procurement-specialist-16447 Business Assistant / Trainee     https://duapune.com/jobs/administrim-biznesi/pacific-construction-group/tirane/business-assistant-trainee-16442 Inxhinier ndertimi ne zbatim       https://duapune.com/jobs/inxhinier-ndertimi/enternal-group/tirane/inxhinier-ndertimi-ne-zbatim-16439 Recepsioniste        https://duapune.com/jobs/recepsionist/professional-marketing-albania/elbasan/recepcioniste-16446 Asistente Zyre       https://duapune.com/jobs/marredhenie-me-publikun-dhe-komunikim/icon-group/tirane/asistene-zyre-16444 Shitëse, Danimarkë (rroga 1000 Euro /muaj)     https://duapune.com/jobs/shitje/europe-agency/danimark/shitese-danimarke-rroga-1000-euro-muaj-16445 Agjent Shitje       https://duapune.com/jobs/shitje/oxys-store/tirane/agjent-shitje-16443

Latest news

Keshilla per veshjen ne pune gjate veres!

Ju pëlqen apo jo, mënyra se si dukeni dhe visheni luan rol në suksesin tuaj në vendin e punës.

Quiz !

Përgjigje: Ana jeton në Australi.

Strategji të ndryshme për kërkimin e një pune gjatë verës.

Kërkimi i punës gjatë verës mund të jetë paksa i vështirë. Nuk duhet harruar që gjatë periudhës së verës rekrutuesit dhe menaxherët...

5 Qytetet e Javës

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

Si e ka transformuar COVID punën me orare fleksibël nga ” mirë të jetë ” në “duhet të jetë.

Puna me orare fleksibël nuk është një koncept i ri, në fakt është një koncept që ka ekzistuar për disa dekada.
- Advertisement -