Wednesday, July 28, 2021
- Advertisement -

ARKIVI

Daily Archives: Jun 29, 2015

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (29-06-2015)

Brand Manager       https://duapune.com/jobs/marketing/orbico-shpk/tirane/brand-manager-16422 Drejtues Prodhimi      https://duapune.com/jobs/menaxhim/human-resources/tirane/drejtues-prodhimi-16438 Jurist/e Fier           https://duapune.com/jobs/jurist/fk-apollonia-sha/fier/juriste-16432 Menaxher Logjistike      https://duapune.com/jobs/logjistike/delta/tirane-durres/menaxher-logjistike-16440 Menaxher Drejtues       https://duapune.com/jobs/menaxhim/unipress-shpk/tirane/tirane-ofroj-vend-pune-menaxher-drejtues-16428 Agjent Shitje ne Terren        https://duapune.com/jobs/shitje/royal-shpk/tirane/agjent-shitje-ne-terren-16435 Agjent Marketingu       https://duapune.com/jobs/marketing/marelli-lighting-shpk/tirane-durres-vlore-saranda-fier-shkoder-korce/agjent-marketing-16427 Banakier / Kamarier        https://duapune.com/jobs/turizem/bar-kafe-happines/tirane/banakierkamarier-16425 Ndihmes shites dhe shperndares...

Latest news

Keshilla per veshjen ne pune gjate veres!

Ju pëlqen apo jo, mënyra se si dukeni dhe visheni luan rol në suksesin tuaj në vendin e punës.

Quiz !

Përgjigje: Ana jeton në Australi.

Strategji të ndryshme për kërkimin e një pune gjatë verës.

Kërkimi i punës gjatë verës mund të jetë paksa i vështirë. Nuk duhet harruar që gjatë periudhës së verës rekrutuesit dhe menaxherët...

5 Qytetet e Javës

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

Si e ka transformuar COVID punën me orare fleksibël nga ” mirë të jetë ” në “duhet të jetë.

Puna me orare fleksibël nuk është një koncept i ri, në fakt është një koncept që ka ekzistuar për disa dekada.
- Advertisement -