Wednesday, July 28, 2021
- Advertisement -

ARKIVI

Daily Archives: Jun 26, 2015

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (27-06-2015)

Key Account Manager         https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/orbico-shpk/tirane/key-account-manager-16421 Finance and Office Manager       https://duapune.com/jobs/financier/crimson-finance-fund-albania/tirane/finance-and-office-manager-16412 Credit Officers         https://duapune.com/jobs/analist-kredie/crimson-finance-fund-albania/tirane/credit-officers-16415 Inxhinier Civil ne Zbatim        https://duapune.com/jobs/inxhinier/bregu-sha/tirane/inxhinier-civil-ne-zbatim-16417 Edukatore       https://duapune.com/jobs/specialist/professional-marketing-albania/tirane/ofrojme-vend-pune-edukatore-16397 IT Help Desk      https://duapune.com/jobs/administrator-rrjeti/professional-marketing-albania/tirane/it-help-desk-16399 Progammatore esperto           https://duapune.com/jobs/informaticien/asa-services-group-shpk/tirana/progammatore-esperto-16404 Esperta in vendita ebay...

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (26-06-2015)

Output Producer           http://posaoba.catsone.com/careers/index.php?m=portal&a=details&jobOrderID=5586680&portalID=47774 Deputy Program Editor   http://posaoba.catsone.com/careers/index.php?m=portal&a=details&jobOrderID=5586626&portalID=47774 Deputy News Editor     http://posaoba.catsone.com/careers/index.php?m=portal&a=details&jobOrderID=5586608&portalID=47774 Field Producer            http://posaoba.catsone.com/careers/index.php?m=portal&a=details&jobOrderID=5586737&portalID=47774 Interview Producer http://posaoba.catsone.com/careers/index.php?m=portal&a=details&jobOrderID=5586704&portalID=47774 Output Producer    http://posaoba.catsone.com/careers/index.php?m=portal&a=details&jobOrderID=5586680&portalID=47774 Menaxher Shperndarje       https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/unipress-shpk/tirane/tirane-ofroj-vend-pune-shofer-menaxher-shperndarje Shofer       https://duapune.com/jobs/administrator-rrjeti/abissnet-sha/tirane/shofer-punetor-16420

Latest news

Keshilla per veshjen ne pune gjate veres!

Ju pëlqen apo jo, mënyra se si dukeni dhe visheni luan rol në suksesin tuaj në vendin e punës.

Quiz !

Përgjigje: Ana jeton në Australi.

Strategji të ndryshme për kërkimin e një pune gjatë verës.

Kërkimi i punës gjatë verës mund të jetë paksa i vështirë. Nuk duhet harruar që gjatë periudhës së verës rekrutuesit dhe menaxherët...

5 Qytetet e Javës

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

Si e ka transformuar COVID punën me orare fleksibël nga ” mirë të jetë ” në “duhet të jetë.

Puna me orare fleksibël nuk është një koncept i ri, në fakt është një koncept që ka ekzistuar për disa dekada.
- Advertisement -