Wednesday, July 28, 2021
- Advertisement -

ARKIVI

Daily Archives: Jun 24, 2015

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (24-06-2015)

Intervistues gjermanisht         https://duapune.com/jobs/operator/acc-shpk/tirane/mitarbeiter-fur-die-durchfuhrung-von-telefonischen Social Media Specialist      https://duapune.com/jobs/marketing/agna-group/tirane/social-media-specialist-16374 Specialist Telemarketing         https://duapune.com/jobs/operator/noa/tirane/specialist-telemarketing-16288 Menaxhues Portofoli – Fier        https://duapune.com/jobs/specialist/noa/fier/menaxhues-portofoli-lezhe-16386 Punonjese per reklamim dhe shitje         https://duapune.com/jobs/shitje/muco-shpk-melvinflex/tirane/punonjese-per-reklamim-dhe-shitje-16376 Punonjes per shperndarje produkti          https://duapune.com/jobs/shitje/muco-shpk-melvinflex/tirane/punonjes-per-shperndarje-produkti-16377 Kamarier/e      https://duapune.com/jobs/turizem/hotel-vila-belvedere/durres/kamariere-16371 Punonjese  Sanitare        https://duapune.com/jobs/turizem/hotel-vila-belvedere/durres/punonjese-sanitare-16372 Parr...

Si ndikon timbri i zërit tuaj në një intervistë pune

Një CV e mirë sigurisht që është e rëndësishme, por zëri juaj gjatë intervistës është gjithashtu një element që mund t’ju ndihmojë të fitoni...

Latest news

Keshilla per veshjen ne pune gjate veres!

Ju pëlqen apo jo, mënyra se si dukeni dhe visheni luan rol në suksesin tuaj në vendin e punës.

Quiz !

Përgjigje: Ana jeton në Australi.

Strategji të ndryshme për kërkimin e një pune gjatë verës.

Kërkimi i punës gjatë verës mund të jetë paksa i vështirë. Nuk duhet harruar që gjatë periudhës së verës rekrutuesit dhe menaxherët...

5 Qytetet e Javës

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

Si e ka transformuar COVID punën me orare fleksibël nga ” mirë të jetë ” në “duhet të jetë.

Puna me orare fleksibël nuk është një koncept i ri, në fakt është një koncept që ka ekzistuar për disa dekada.
- Advertisement -