Wednesday, July 28, 2021
- Advertisement -

ARKIVI

Daily Archives: Jun 23, 2015

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (23-06-2015)

Finance and Office Administration         http://duapune.com/jobs/financier/aam/tirane/finance-and-office-administration-16358 Mjek Kardiolog (Femer), Abu Dhabi (rroga fillestare 15 000$/muaj)      http://duapune.com/jobs/mjek-i-specializuar/europe-agency/abu-dhabi/mjek-kardiolog-16361 Mjek Kardiolog        http://duapune.com/jobs/mjek-i-specializuar/europe-agency/abu-dhabi/mjek-kardiolog-16360 Mesues/e, Abu Dhabi (paga 1200 $/Muaj)       http://duapune.com/jobs/mesues/europe-agency/abu-dhabi/mesuese-abu-dhabi-paga-1200-muaj-16359 Recepsioniste Spitali, Abu...

Latest news

Keshilla per veshjen ne pune gjate veres!

Ju pëlqen apo jo, mënyra se si dukeni dhe visheni luan rol në suksesin tuaj në vendin e punës.

Quiz !

Përgjigje: Ana jeton në Australi.

Strategji të ndryshme për kërkimin e një pune gjatë verës.

Kërkimi i punës gjatë verës mund të jetë paksa i vështirë. Nuk duhet harruar që gjatë periudhës së verës rekrutuesit dhe menaxherët...

5 Qytetet e Javës

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

Si e ka transformuar COVID punën me orare fleksibël nga ” mirë të jetë ” në “duhet të jetë.

Puna me orare fleksibël nuk është një koncept i ri, në fakt është një koncept që ka ekzistuar për disa dekada.
- Advertisement -