Wednesday, July 28, 2021
- Advertisement -

ARKIVI

Daily Archives: Jun 22, 2015

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (22-06-2015)

Chief Financial Officer (CFO)     https://duapune.com/jobs/financier/topstart-sha/tirane/chief-financial-officer-cfo-16328 Financiere       https://duapune.com/jobs/financier/delta/fier/financiere-16335 Area Manager       https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/dast-sha/tirane/area-manager-16337 Inxhinier Kimist     https://duapune.com/jobs/inxhinier-mekanik/thermo-swiss/tirane/inxhinier-kimist-16342 Financier Projekti      https://duapune.com/jobs/financier/manetci/tirane/financier-projekti-16343 Menaxhere Marketingu Palestre (F), Abu Dhabi (rroga 1500 – 2000 $/muaj)    https://duapune.com/jobs/menaxhim/europe-agency/abu-dhabi/menaxhere-marketingu-palestre-f-abu-dhabi-rroga-15 Recepsioniste Palestre...

Latest news

Keshilla per veshjen ne pune gjate veres!

Ju pëlqen apo jo, mënyra se si dukeni dhe visheni luan rol në suksesin tuaj në vendin e punës.

Quiz !

Përgjigje: Ana jeton në Australi.

Strategji të ndryshme për kërkimin e një pune gjatë verës.

Kërkimi i punës gjatë verës mund të jetë paksa i vështirë. Nuk duhet harruar që gjatë periudhës së verës rekrutuesit dhe menaxherët...

5 Qytetet e Javës

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

Si e ka transformuar COVID punën me orare fleksibël nga ” mirë të jetë ” në “duhet të jetë.

Puna me orare fleksibël nuk është një koncept i ri, në fakt është një koncept që ka ekzistuar për disa dekada.
- Advertisement -