Wednesday, July 28, 2021
- Advertisement -

ARKIVI

Daily Archives: Jun 19, 2015

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (20-06-2015)

Tax Consultant      https://duapune.com/jobs/financier/pricewaterhousecoopers-audit-shpk/tirane/tax-consultant-16326 IT Infrastructure specialist     https://duapune.com/jobs/informaticien/banka-nbg-albania/tirane/it-infrastructure-specialist-16323 Systems Support & Development Senior specialist      https://duapune.com/jobs/informaticien/banka-nbg-albania/tirane/systems-support-development-senior-specialist-1632 Store Second Manager       https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/itx-albania-zara-massimo-dutti-bershka-pull-bear-stradivarius/tirane/store-second-manager-16308 Sales Assistants        https://duapune.com/jobs/shitje/itx-albania-zara-massimo-dutti-bershka-pull-bear-stradivarius/tirane/sales-asistant-16309 Menaxher Dyqani Shkoder https://duapune.com/jobs/menaxhim/ep-partners-consultancy-shpk/shkoder/menaxher-dyqani-shkoder-16319 Prezantuese per Produktet Elektronike ne...

10 pikat që tregojnë se jeni më i zgjuar se të tjerët në vendin e punës (vërtetuar shkencërisht)

Ju ndoshta e dini, por nuk keni patur mundësinë të provoni se jeni më i zgjuar se pjesa tjetër e kolegëve në vendin tuaj...

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (19-06-2015)

Ekonomiste/Financiere/Kontabiliste       https://duapune.com/jobs/financier/bozgo-shpk/tirane/menaxher-shitjesh-ne-terren-16306 Menaxher Shitjesh ne Terren        https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/bozgo-shpk/tirane/menaxher-shitjesh-ne-terren-16305 Menaxhere shitjesh ne terren         https://duapune.com/jobs/shitje/beal/tirane/tirane-ofrojme-vend-pune-per-menaxhere-shitjesh-ne System Integration Specialist (.NET)       https://duapune.com/jobs/informaticien/ikubinfo-shpk/tirane/system-integration-specialist-net-16268 Maritime Security Operator / Operator i Sigurise Detare        https://duapune.com/jobs/specialist-sigurimi/tsts-group/durres/maritime-security-operator-operator-i-sigurise-det Arkitekt sezonal per...

Universitetet me te mira ne bote per shtet

Me poshte paraqiten shtetet qe kane me shume universitete ne 100 vendet e para ne bote. Ne krahun e djathte te figures paraqitet Universiteti...

Latest news

Keshilla per veshjen ne pune gjate veres!

Ju pëlqen apo jo, mënyra se si dukeni dhe visheni luan rol në suksesin tuaj në vendin e punës.

Quiz !

Përgjigje: Ana jeton në Australi.

Strategji të ndryshme për kërkimin e një pune gjatë verës.

Kërkimi i punës gjatë verës mund të jetë paksa i vështirë. Nuk duhet harruar që gjatë periudhës së verës rekrutuesit dhe menaxherët...

5 Qytetet e Javës

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

Si e ka transformuar COVID punën me orare fleksibël nga ” mirë të jetë ” në “duhet të jetë.

Puna me orare fleksibël nuk është një koncept i ri, në fakt është një koncept që ka ekzistuar për disa dekada.
- Advertisement -