Wednesday, July 28, 2021
- Advertisement -

ARKIVI

Daily Archives: Jun 16, 2015

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (16-06-2015)

Sales Account Manager         https://duapune.com/jobs/shitje/printec-albania-ltd/tirane/sales-account-manager-16260 Menaxher Shitjesh në Showroom         https://duapune.com/jobs/shitje/ep-partners-consultancy-shpk/tirane/menaxher-shitjesh-ne-showroom-16256 Small Business Relationship Manager Shkoder       https://duapune.com/jobs/financier/banka-nbg-albania/shkoder/small-business-relationship-manager-16255 Marketing Manager         https://duapune.com/jobs/turizem/best-western-premier-ark-hotel/tirane/marketing-manager-16254 Marketing Coordinator     https://duapune.com/jobs/marketing/best-western-premier-ark-hotel/tirane/marketing-coordinator-16253 Menaxher Dyqani         https://duapune.com/jobs/menaxhim/olitec/tirane/menaxher-dyqani-16259 Account Manager        https://duapune.com/jobs/operator/spot-mt/tirane/account-manager-15707 Ekonomiste     https://duapune.com/jobs/financier/europrinty-group/tirane/ekonomiste-16252 Teller            https://duapune.com/jobs/financier/banka-nbg-albania/tirane/teller-16251 Agjent/Agjente...

Latest news

Keshilla per veshjen ne pune gjate veres!

Ju pëlqen apo jo, mënyra se si dukeni dhe visheni luan rol në suksesin tuaj në vendin e punës.

Quiz !

Përgjigje: Ana jeton në Australi.

Strategji të ndryshme për kërkimin e një pune gjatë verës.

Kërkimi i punës gjatë verës mund të jetë paksa i vështirë. Nuk duhet harruar që gjatë periudhës së verës rekrutuesit dhe menaxherët...

5 Qytetet e Javës

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

Si e ka transformuar COVID punën me orare fleksibël nga ” mirë të jetë ” në “duhet të jetë.

Puna me orare fleksibël nuk është një koncept i ri, në fakt është një koncept që ka ekzistuar për disa dekada.
- Advertisement -