Wednesday, July 28, 2021
- Advertisement -

ARKIVI

Daily Archives: Jun 15, 2015

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (15-06-2015)

Koordinator Projekti me Djemtë e Rinj       https://duapune.com/jobs/koordinim-projektesh/linja-e-keshillimit/tirane/koordinator-projekti-me-djemte-e-rinj-16035 Finacier/e    https://duapune.com/jobs/ekonomist/prespa-invest/tirane/financiere-16064 Inxhinier Gjeodet në Rajonin e Korçës dhe Fierit    https://duapune.com/jobs/inxhinier-ndertimi/gener-2-shpk/korce-fier/assistant-engineer-per-rajonin-e-korces-dhe-fierit Anti-Bribery and Compliance Officer         https://duapune.com/jobs/jurist/gener-2-shpk/tirane/anti-bribery-and-compliance-officer-16248 Inxhinier Ndertimi ne Zbatim    ...

Latest news

Keshilla per veshjen ne pune gjate veres!

Ju pëlqen apo jo, mënyra se si dukeni dhe visheni luan rol në suksesin tuaj në vendin e punës.

Quiz !

Përgjigje: Ana jeton në Australi.

Strategji të ndryshme për kërkimin e një pune gjatë verës.

Kërkimi i punës gjatë verës mund të jetë paksa i vështirë. Nuk duhet harruar që gjatë periudhës së verës rekrutuesit dhe menaxherët...

5 Qytetet e Javës

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

Si e ka transformuar COVID punën me orare fleksibël nga ” mirë të jetë ” në “duhet të jetë.

Puna me orare fleksibël nuk është një koncept i ri, në fakt është një koncept që ka ekzistuar për disa dekada.
- Advertisement -