Wednesday, July 28, 2021
- Advertisement -

ARKIVI

Daily Archives: Jun 12, 2015

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (12-06-2015)

Staf akademik për vitin akademik 2015/2016 https://duapune.com/jobs/ekonomist/kolegji-universitar-universum/prishtine/konkurs-per-staf-te-rregullt-akademik-per-vitin-ak Agjent Real Estate (m/f) Tirane https://duapune.com/jobs/shitje/century-21-albania/tirane/agjent-real-estate-mf-tirane-16127 Konsulente Shitje - Max Optika https://duapune.com/jobs/shitje/max-optika/tirane/konsulente-shitje-max-optika-16240 Agjent Shitje ne Terren https://duapune.com/jobs/menaxhim shitjeve/seventeencosmetics/tirane/agjent-shitje-ne-terren-16238 Teknik i proceseve te...

Latest news

Keshilla per veshjen ne pune gjate veres!

Ju pëlqen apo jo, mënyra se si dukeni dhe visheni luan rol në suksesin tuaj në vendin e punës.

Quiz !

Përgjigje: Ana jeton në Australi.

Strategji të ndryshme për kërkimin e një pune gjatë verës.

Kërkimi i punës gjatë verës mund të jetë paksa i vështirë. Nuk duhet harruar që gjatë periudhës së verës rekrutuesit dhe menaxherët...

5 Qytetet e Javës

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

Si e ka transformuar COVID punën me orare fleksibël nga ” mirë të jetë ” në “duhet të jetë.

Puna me orare fleksibël nuk është një koncept i ri, në fakt është një koncept që ka ekzistuar për disa dekada.
- Advertisement -