Wednesday, July 28, 2021
- Advertisement -

ARKIVI

Daily Archives: Jun 11, 2015

Arsyet e vërteta përse nuk e fituat pozicionin e punës

Rreth 44% e aplikantëve nuk marrin asnjë konfirmim apo refuzim nga punëdhënësit ose thjesht marrin një email refuzimi ku nuk jepet asnjë arsye për...

Nëse ju nuk e drejtoni ditën, atëherë dita do tju drejtojë ju. –Jim Rohn

Nëse ju nuk e drejtoni ditën, atëherë dita do tju drejtojë ju. –Jim Rohn                

Latest news

Keshilla per veshjen ne pune gjate veres!

Ju pëlqen apo jo, mënyra se si dukeni dhe visheni luan rol në suksesin tuaj në vendin e punës.

Quiz !

Përgjigje: Ana jeton në Australi.

Strategji të ndryshme për kërkimin e një pune gjatë verës.

Kërkimi i punës gjatë verës mund të jetë paksa i vështirë. Nuk duhet harruar që gjatë periudhës së verës rekrutuesit dhe menaxherët...

5 Qytetet e Javës

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

Si e ka transformuar COVID punën me orare fleksibël nga ” mirë të jetë ” në “duhet të jetë.

Puna me orare fleksibël nuk është një koncept i ri, në fakt është një koncept që ka ekzistuar për disa dekada.
- Advertisement -