Wednesday, July 28, 2021
- Advertisement -

ARKIVI

Daily Archives: Jun 10, 2015

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (10-06-2015)

Inxhinier Ndertimi ne Zabtim     https://duapune.com/jobs/inxhinier/lim-em/tirane/inxhinier-ndertimi-ne-zbatim-16209 Human Resource     https://duapune.com/jobs/burime-njerezore/find-shpk/tirane/human-resource-16211 Accounting specialist candidate    https://duapune.com/jobs/ekonomist/xhaferaj-kontabilitet/tirane/accounting-specialist-candidate-male-16225 Instruktore Aerobie/Zumba     https://duapune.com/jobs/sportist/united-physio-fitness/tirane/instruktore-aerobiezumba-16196 Inxhinier Mekanik   https://duapune.com/jobs/inxhinier-mekanik/lexalko-sha/durres/inxhiner-mekanik-16216 Photo Editor & Retoucher     https://duapune.com/jobs/fotograf/ep-partners-consultancy-shpk/tirane/photo-editor-retoucher-16217 Video Editor    https://duapune.com/jobs/specialist/ep-partners-consultancy-shpk/tirane/video-editor-16218 Youth Segment Manager     https://duapune.com/jobs/inxhinier-elektronik/amc/tirane/youth-segment-manager-16219 German...

Latest news

Keshilla per veshjen ne pune gjate veres!

Ju pëlqen apo jo, mënyra se si dukeni dhe visheni luan rol në suksesin tuaj në vendin e punës.

Quiz !

Përgjigje: Ana jeton në Australi.

Strategji të ndryshme për kërkimin e një pune gjatë verës.

Kërkimi i punës gjatë verës mund të jetë paksa i vështirë. Nuk duhet harruar që gjatë periudhës së verës rekrutuesit dhe menaxherët...

5 Qytetet e Javës

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

Si e ka transformuar COVID punën me orare fleksibël nga ” mirë të jetë ” në “duhet të jetë.

Puna me orare fleksibël nuk është një koncept i ri, në fakt është një koncept që ka ekzistuar për disa dekada.
- Advertisement -