Wednesday, July 28, 2021
- Advertisement -

ARKIVI

Daily Archives: Jun 8, 2015

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (8-06-2015)

Elektricist / Inxhinier ne laborator Fier     https://duapune.com/jobs/inxhinier-elektrik/htt-high-tech-tests/fier/elektriciste-inxhiniere-ne-laborator-16155 Physician    https://duapune.com/jobs/inxhinier/itbm-group-llc/camp-novo-selo-kosove/physician-16184 Juriste    https://duapune.com/jobs/jurist/dast-sha/tirane/juriste-15987 Data Analyst     https://duapune.com/jobs/administrator-te-dhenash/consulcesi-service-shpk/tirane/data-analyst-16171 Specialist i Departamentit te Marketingut https://duapune.com/jobs/marketing/carrefour/tirane/specialist-i-departamentit-te-marketingut-16165 Oficer Kredie pranë Degës së Shoqërisë FAF sh.a., Berat...

Panairi i Punës në UNYT 2015

Në mjediset e Universitetit të New York-ut në Tiranë më 4 qershor 2015 u zhvillua për të disatën herë Panairi i Punës. Pjesëmarrja e...

Si te behesh student sipermarres, sipas Bill Gates

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Burimi: http://www.entrepreneur.com/article/245880?google_editors_picks=true&src=Syndication&msc=google-editors-pick&ctp=BizDev

Latest news

Keshilla per veshjen ne pune gjate veres!

Ju pëlqen apo jo, mënyra se si dukeni dhe visheni luan rol në suksesin tuaj në vendin e punës.

Quiz !

Përgjigje: Ana jeton në Australi.

Strategji të ndryshme për kërkimin e një pune gjatë verës.

Kërkimi i punës gjatë verës mund të jetë paksa i vështirë. Nuk duhet harruar që gjatë periudhës së verës rekrutuesit dhe menaxherët...

5 Qytetet e Javës

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

Si e ka transformuar COVID punën me orare fleksibël nga ” mirë të jetë ” në “duhet të jetë.

Puna me orare fleksibël nuk është një koncept i ri, në fakt është një koncept që ka ekzistuar për disa dekada.
- Advertisement -