Wednesday, July 28, 2021
- Advertisement -

ARKIVI

Daily Archives: Jun 5, 2015

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (5-06-2015)

Copywriters Web/Social    https://duapune.com/jobs/marredhenie-me-publikun-dhe-komunikim/netrecruital/tirane/copywriters-websocial-16166 Analist Programator JAVA2EE     https://duapune.com/jobs/programues/armundia-factory/tirane/analist-programator-java2ee-16163 Security Officer në Manama (Bahrain)    https://duapune.com/jobs/specialist-sigurimi/ep-partners-consultancy-shpk/manama/security-officer-ne-manama-bahrain-16168 Koordinator     https://duapune.com/jobs/menaxhim/vibtis-shpk/tirane/koordinator-16159 Kordinatore Shitje     https://duapune.com/jobs/shitje/avon-cosmetics-albania/tirane/kordinatore-shitjesh-16170 Specialist Mozaiku     https://duapune.com/jobs/specialist/agikons/tirane/specialist-mozaiku-16160 Operator Telefonik Call Center Shkoder https://duapune.com/jobs/operator/italiancall/shkoder/operator-telefonik-call-center-16150 Senior Operations Manager –...

Panairi i parë i Punës në Universitetin Metropolitan 2015

Në mjediset e Universitetit Metropolitan në Tiranë më 3 qershor 2015 u zhvillua për herë të parë Panairi i Punës me temë “Të zhvillohemi...

Latest news

Keshilla per veshjen ne pune gjate veres!

Ju pëlqen apo jo, mënyra se si dukeni dhe visheni luan rol në suksesin tuaj në vendin e punës.

Quiz !

Përgjigje: Ana jeton në Australi.

Strategji të ndryshme për kërkimin e një pune gjatë verës.

Kërkimi i punës gjatë verës mund të jetë paksa i vështirë. Nuk duhet harruar që gjatë periudhës së verës rekrutuesit dhe menaxherët...

5 Qytetet e Javës

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

Si e ka transformuar COVID punën me orare fleksibël nga ” mirë të jetë ” në “duhet të jetë.

Puna me orare fleksibël nuk është një koncept i ri, në fakt është një koncept që ka ekzistuar për disa dekada.
- Advertisement -