Wednesday, July 28, 2021
- Advertisement -

ARKIVI

Daily Archives: Jun 3, 2015

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (3-06-2015)

Project Officer     https://duapune.com/jobs/menaxhim-i-projekteve/risialbania/tirane/project-officer-16124 Kimist Ushqimor    https://duapune.com/jobs/kimist/agna-group/tirane/kimist-ushqimor-16122 Recepsioniste    https://duapune.com/jobs/recepsionist/agna-group/tirane/recepsioniste-16121 Recepsioniste     https://duapune.com/jobs/recepsionist/professional-marketing-albania/tirane/recepcioniste-16116 Asistente Zyre     https://duapune.com/jobs/ekonomist/albdesign/tirane/asistene-zyre-16114 Asistent/e Administrative    https://duapune.com/jobs/sekretarasistent-zyre/tcn-shpk/tirane/asistente-administrative-16138 Agjent Shitje ne Terren    https://duapune.com/jobs/marketing/fefata-shpk/tirane/agjent-shitje-ne-terren-16126 Agjent Shitje ne Lushnje     https://duapune.com/jobs/specialist/abissnet-sha/lushnje/lushnje-specialiste-shitje-16120 Italian Forex Broker   https://duapune.com/jobs/operator/capital-market-solution/tirane/italian-forex-broker-16118 Full Stack Developer  ...

Latest news

Keshilla per veshjen ne pune gjate veres!

Ju pëlqen apo jo, mënyra se si dukeni dhe visheni luan rol në suksesin tuaj në vendin e punës.

Quiz !

Përgjigje: Ana jeton në Australi.

Strategji të ndryshme për kërkimin e një pune gjatë verës.

Kërkimi i punës gjatë verës mund të jetë paksa i vështirë. Nuk duhet harruar që gjatë periudhës së verës rekrutuesit dhe menaxherët...

5 Qytetet e Javës

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

Si e ka transformuar COVID punën me orare fleksibël nga ” mirë të jetë ” në “duhet të jetë.

Puna me orare fleksibël nuk është një koncept i ri, në fakt është një koncept që ka ekzistuar për disa dekada.
- Advertisement -