Wednesday, July 28, 2021
- Advertisement -

ARKIVI

Daily Archives: Jun 2, 2015

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (2-06-2015)

Front End - Wordpress Developers     https://duapune.com/jobs/programues/manoolia-digital-agency/tirane/front-end-wordpress-developers-16106 Senior Java Technical Lead    https://duapune.com/jobs/programues/scopic-software/tirana/senior-java-technical-lead-16103 Senior Java Developer    https://duapune.com/jobs/programues/scopic-software/tirana/senior-java-developer-16101 Arkitekt/e    https://duapune.com/jobs/arkitekt/delta-home/tirane/arkitekt-e-16102 Mesues i Gjuhes Italiane     https://duapune.com/jobs/mesues/e-dante-innovation-shpk/tirane/mesues-i-gjuhes-italiane-punesim-i-menjehershem-16 Financiere    https://duapune.com/jobs/financier/unipress-shpk/tirane/financiere-16105 Ekonomiste    https://duapune.com/jobs/ekonomist/human-resources/tirane/ekonomiste-16096 Area manager per zonen e...

Latest news

Keshilla per veshjen ne pune gjate veres!

Ju pëlqen apo jo, mënyra se si dukeni dhe visheni luan rol në suksesin tuaj në vendin e punës.

Quiz !

Përgjigje: Ana jeton në Australi.

Strategji të ndryshme për kërkimin e një pune gjatë verës.

Kërkimi i punës gjatë verës mund të jetë paksa i vështirë. Nuk duhet harruar që gjatë periudhës së verës rekrutuesit dhe menaxherët...

5 Qytetet e Javës

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

Si e ka transformuar COVID punën me orare fleksibël nga ” mirë të jetë ” në “duhet të jetë.

Puna me orare fleksibël nuk është një koncept i ri, në fakt është një koncept që ka ekzistuar për disa dekada.
- Advertisement -