Wednesday, July 28, 2021
- Advertisement -

ARKIVI

Daily Archives: Jun 1, 2015

Risitë e duapune.com në Panairin “Go Pro”

Duapune.com morri pjesë në panirin “Go Pro” që u zhvillua në datat 28, 29, 30 dhe 31 maj 2015 në mjediset e Expo City...

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (1-06-2015)

HR Manager    https://duapune.com/jobs/burime-njerezore/professional-marketing-albania/tirane/hr-manager-16085 Menaxher Finance   https://duapune.com/jobs/financier/dynamics-partners-shpk/tirane/menaxher-finance-16084 Financiere     https://duapune.com/jobs/financier/albtours-d-vas-tour-operatore/tirane/finance-16082 Financier/e    https://duapune.com/jobs/ekonomist/prespa-invest/tirane/financiere-16077 Agjent Shitje ne Terren    https://duapune.com/jobs/marredhenie-me-publikun-dhe-komunikim/librex/durres/agjent-shitje-ne-terren-16074 Inxhinier Ndertimi    https://duapune.com/jobs/inxhinier-ndertimi/avduli/tirane/inxhiner-ndertimi-16070 Teknik Ndertimi    https://duapune.com/jobs/inxhinier-ndertimi/agikons/tirane/teknik-ndertimi-16065 Inxhiner Elektronik     https://duapune.com/jobs/inxhinier-elektronik/algapharma/tirane/inxhinier-elektronik-16069 Grafik Designer  https://duapune.com/jobs/dizajner/elite-jobs/tirane/grafik-designer-16076 Designer / Mobile Developer     https://duapune.com/jobs/programues/edotta-shpk/tirane/designer-mobile-developer-16073 Web developer...

Latest news

Keshilla per veshjen ne pune gjate veres!

Ju pëlqen apo jo, mënyra se si dukeni dhe visheni luan rol në suksesin tuaj në vendin e punës.

Quiz !

Përgjigje: Ana jeton në Australi.

Strategji të ndryshme për kërkimin e një pune gjatë verës.

Kërkimi i punës gjatë verës mund të jetë paksa i vështirë. Nuk duhet harruar që gjatë periudhës së verës rekrutuesit dhe menaxherët...

5 Qytetet e Javës

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

Si e ka transformuar COVID punën me orare fleksibël nga ” mirë të jetë ” në “duhet të jetë.

Puna me orare fleksibël nuk është një koncept i ri, në fakt është një koncept që ka ekzistuar për disa dekada.
- Advertisement -