Punët më të reja të ditës tek duapune.com (29-05-2015)

Duapune-E-PREMTEMedia Planner   https://duapune.com/jobs/marketing/ep-partners-consultancy-shpk/tirane/media-planner-16041

Specialist Ndertimi  https://duapune.com/jobs/specialist/the-best-construction-shpk/tirane/specialist-ndertimi-16040

Financiere     https://duapune.com/jobs/financier/pirraci-u6/tirane/financiere-16058

Financier/e   https://duapune.com/jobs/financier/algapharma/tirane/financiere-16067

Menaxher Shitje, Fier   https://duapune.com/jobs/menaxhim/abissnet-sha/fier/manaxher-shitje-fier-16057

Sekretare   https://duapune.com/jobs/sekretarasistent-zyre/algapharma/tirane/sekretare-16068

Programues PHP     https://duapune.com/jobs/programues/new-media-communications/tirane/programues-php-16066

Teknik Supporti dhe Instalimi në Kavaje   https://duapune.com/jobs/administrator-rrjeti/abissnet-sha/kavaje/teknik-supportiinstalimi-kavaje-16042

Asistent Mirembajtje    https://duapune.com/jobs/turizem/best-western-premier-ark-hotel/tirane/asistent-mirembajtje-16061

Sanitare   https://duapune.com/jobs/turizem/best-western-premier-ark-hotel/tirane/sanitare-16060

 

Related Posts
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *