Punët më të reja të ditës tek duapune.com (28-05-2015)

Duapune-E-ENJTEVAS Support Specialist   https://duapune.com/jobs/tik-teknologjia-e-informacionit-dhe-komunikacionit/amc/tirane/vas-support-specialist-16049

Konsulent Shitje ne Terren  https://duapune.com/jobs/specialist/professional-marketing-albania/tirane/kerkojme-konsulent-shitje-ne-teren-16059

Agjent Forex     https://duapune.com/jobs/marketing/unitcenter/tirane/agjent-forex-16056

Menaxher Shitje, Lushnje   https://duapune.com/jobs/menaxhim/abissnet-sha/lushnje/manaxher-shitje-lushnje-16055

Menaxher Marketingu    https://duapune.com/jobs/marketing/new-media-communications/tirane/menaxher-marketingu-16043

Sales Analysis Assistant   https://duapune.com/jobs/shitje/amc/tirane/vas-support-specialist-16050

Arkitekt   https://duapune.com/jobs/arkitekt/pirraci-u6/tirane/arkitekt-16034

Teknik Supporti dhe Instalimi në Tiranë   https://duapune.com/jobs/tik-teknologjia-e-informacionit-dhe-komunikacionit/abissnet-sha/tirane/teknik-supporti-instalimi-dhe-shofer-ne-tirane-160

Krupiere   https://duapune.com/jobs/marredhenie-me-publikun-dhe-komunikim/regency-casino-tirana/tirane/krupiere-16044

Kamariere     https://duapune.com/jobs/marredhenie-me-publikun-dhe-komunikim/regency-casino-tirana/tirane/krupiere-16045

Operatore Professionista    https://duapune.com/jobs/operator/greenpower-business-shpk/tirane/operatore-professionista-16052

Related Posts
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *