Punët më të reja të ditës tek duapune.com (26-05-2015)

Duapune-E-MARTEHR Manager    https://duapune.com/jobs/burime-njerezore/duapune/tirane/hr-manager-16023

Business Analyst    https://duapune.com/jobs/tik-teknologjia-e-informacionit-dhe-komunikacionit/paylink/tirane/business-analyst-16004

Business Development Manager (ref: 2_MALB_BDM_15)    https://duapune.com/jobs/menaxhim/mellon-albania/tirane-prishtine/business-development-manager-ref-2-malb-bdm-15-160

Software Developer       https://duapune.com/jobs/tik-teknologjia-e-informacionit-dhe-komunikacionit/paylink/tirane/software-developer-16020

Frontend Developer Senior        https://duapune.com/jobs/programues/italian-web-solution/tirane/frontend-developer-senior-16013

Sviluppatore Front Senior       https://duapune.com/jobs/programues/italian-web-solution/tirane/sviluppatore-front-senior-16012

Arketar / Shites     https://duapune.com/jobs/shitje/balkan-sport-shpk-adidas-reebok/tirane/arketar-shites-16021

Ndihmes Kuzhinier    https://duapune.com/jobs/turizem/coko-bistro-bar/tirane/ndihmes-kuzhinier-16011

Formator   https://duapune.com/jobs/trajnim-dhe-zhvillim/europe-service-group/tirane/formator-16014

Related Posts
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *