Punët më të reja të ditës tek duapune.com (6-04-2015)

Duapune Fb Postim Punesh (1)

Menaxher/e për administrate dhe financa https://duapune.com/jobs/15068

Specialist i Larte Prokurimesh https://duapune.com/jobs/15059

Menaxher Marketingu https://duapune.com/jobs/15082

Menaxher Projekti https://duapune.com/jobs/15081

Teknolog/e Ushqimor https://duapune.com/jobs/15060

Arkitekt https://duapune.com/jobs/15083

Inxhinier/e https://duapune.com/jobs/15071

Inxhinier HVAC https://duapune.com/jobs/15069

Arkitekt https://duapune.com/jobs/15084

Marketues ne fushen e IT https://duapune.com/jobs/15074

Graphic Designer https://duapune.com/jobs/15066

Web Developer/Designer https://duapune.com/jobs/15075

Programues   https://duapune.com/jobs/15032

Grafik designer https://duapune.com/jobs/14913

Junior Developer https://duapune.com/jobs/15064

Agjent(e) shitjesh biletash per udhetime nderkombetare https://duapune.com/jobs/15079

Menaxhere Bari https://duapune.com/jobs/15073

Kamarier/e https://duapune.com/jobs/15072

Bell Boy (Portier ne hotel) https://duapune.com/jobs/15085

Related Posts
Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *