Thursday, September 24, 2020
- Advertisement -

ARKIVI

Monthly Archives: March, 2015

Universitetet më prestigjioze në botë

                  burimi: https://agenda.weforum.org/2015/03/which-are-the-worlds-most-prestigious-universities/utm_content=buffer6f81a&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

Çfarë nuk duhet të përfshini në CV-në tuaj

Të shkruash një CV është shpesh një detyrë e vështirë, sepse ju keni vetëm disa faqe në dispozicion për të shkruar çdo eksperiencë tuajën....

Sa kohë shpenzojnë në punë “Breza” të ndryshëm punonjësish

Sipas një studimi të kryer mbi kohëzgjatjet e punëve në rreth 1 milion CV, rezultoi se gjenerata X kishte shpenzuar një kohë më të...

Seminare “Këshillim Karriere” në UET

Menaxherja e portalit për punësim www.duapune.com zonja Eljana Mete me nje pervojë të gjatë në fushën e Rekrutimit dhe punësimit si dhe me një...

Latest news

Keni humbur punën gjatë pandemisë COVID -19?

Çfarë duhet të bëni pas kësaj? Përhapja e COVID-19 ka prekur njerëz nga e gjithë bota në mënyra...

Ti mund të punosh nga shtëpia!

Nëse ishit në pritje të një mundësie punësimi në distancë (nga shtëpia), atë tashmë e gjeni të ofruar nga kompania Scopic Software....

Facebook rrezikon të mbyllet në Evropë

Facebook thotë se mund të ndalojë përdorimin e aplikacionit Facebook dhe Instagam në Evropë. Lexo këtu: >>>BusinessMag<<<

Konflikt me shefin?

Cili është ai rast kur nuk keni rënë dakord me një vendim që është marrë në punë? Konflikt me shefin ose kolegun.

20+ punë të reja sot në duapune.com 22/09/2020

Njihuni me mbi 20 punë të reja të publikuara ditën e sotme në duapune.com: >>> Punët e Ditës...
- Advertisement -