Thursday, September 24, 2020
- Advertisement -

ARKIVI

Daily Archives: Feb 25, 2015

Cilat janë gabimet më të zakonshme menaxheriale?

Guida me gabimet më të zakonshme menaxheriale: Mungesa e komunikimit. Komunikimi nuk është vetëm çelësi për të qenë një menaxher i suksesshëm por është çelësi...

Mbylleni ditën në mënyrën më të mirë

Gjatë 5 minutave të para të ditës ne vendosim standartet për ditën në vazhdim. Duke vendosur disa standarte të mira ju do të jeni...

Latest news

Keni humbur punën gjatë pandemisë COVID -19?

Çfarë duhet të bëni pas kësaj? Përhapja e COVID-19 ka prekur njerëz nga e gjithë bota në mënyra...

Ti mund të punosh nga shtëpia!

Nëse ishit në pritje të një mundësie punësimi në distancë (nga shtëpia), atë tashmë e gjeni të ofruar nga kompania Scopic Software....

Facebook rrezikon të mbyllet në Evropë

Facebook thotë se mund të ndalojë përdorimin e aplikacionit Facebook dhe Instagam në Evropë. Lexo këtu: >>>BusinessMag<<<

Konflikt me shefin?

Cili është ai rast kur nuk keni rënë dakord me një vendim që është marrë në punë? Konflikt me shefin ose kolegun.

20+ punë të reja sot në duapune.com 22/09/2020

Njihuni me mbi 20 punë të reja të publikuara ditën e sotme në duapune.com: >>> Punët e Ditës...
- Advertisement -