Thursday, September 24, 2020
- Advertisement -

ARKIVI

Monthly Archives: January, 2015

Si të përballoni situatën kur ju humbisni punën tuaj

Humbja e një pune, sigurisht që mund të jetë një pengesë, por kjo nuk do të thotë që duhet të ndikojë negativisht në karrierën...

Si të mos humbisni punonjësin tuaj më të mirë

Ju e dini se cili është punonjësi juaj më i mirë, është ai tek i cili mund të mbështeteni kurdo, ai që mund të...

Strategjitë më të suksesshme për të kërkuar punë në 2015

Ju keni shkruar tashmë një Cv, një letër motivimi, ndoshta  keni edhe një profil në Linkedin. Pra ju jeni gati të gjeni gjeni një...

Rrugëtimi drejt Sipërmarrjes dhe Inovacionit vazhdon…

E keni menduar që edhe Sipërmarrja mund të jetë një drejtim i duhur në karrierën tuaj? Prandaj edhe Rrugëtimi drejt Sipërmarrjes dhe Inovacionit në...

Latest news

Keni humbur punën gjatë pandemisë COVID -19?

Çfarë duhet të bëni pas kësaj? Përhapja e COVID-19 ka prekur njerëz nga e gjithë bota në mënyra...

Ti mund të punosh nga shtëpia!

Nëse ishit në pritje të një mundësie punësimi në distancë (nga shtëpia), atë tashmë e gjeni të ofruar nga kompania Scopic Software....

Facebook rrezikon të mbyllet në Evropë

Facebook thotë se mund të ndalojë përdorimin e aplikacionit Facebook dhe Instagam në Evropë. Lexo këtu: >>>BusinessMag<<<

Konflikt me shefin?

Cili është ai rast kur nuk keni rënë dakord me një vendim që është marrë në punë? Konflikt me shefin ose kolegun.

20+ punë të reja sot në duapune.com 22/09/2020

Njihuni me mbi 20 punë të reja të publikuara ditën e sotme në duapune.com: >>> Punët e Ditës...
- Advertisement -