Organizohet me sukses Trajnimi i BNj “Performanca”.

Organizohet me sukses Trajnimi i BNj “Performanca”.

Duapune, DM-Consulting dhe CBTL në vijim të kryerjes me sukses të trajnimeve mbi Menaxhimin e Burimeve Njerëzore të Aplikuara, organizoi me sukses modulin e radhës “Performanca”, me trajner dhe konsulent ekspert të fushës më 31 maj 2014.

Pjesëmarrja ishte e gjerë kryesisht nga sektorët mikrofinanciarë dhe banka, specialistë dhe ekspertë të  Burimeve Njerëzore, adminsirtorë dhe drejtues biznesi.

Related Posts
Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *