Monday, September 21, 2020
- Advertisement -

ARKIVI

Monthly Archives: January, 2012

Mënyrat për të dashur punën tuaj!

Duajeni punën, mos e lini atë. Duke qënë se jetojmë në një kohë krize ekonomike  papunësia është rritur  edha ata që janë me fat të...

50 pyetjet më të zakonshme gjatë një interviste

Kur bëhet fjalë për procesin e intervistës, kërkimi i informacionit dhe përgatitja shpesh vendosin nëse ju e kaloni fazën e parë të procesit të...

Punonjësit preferojnë të gjejnë shpërblim poshtë pemës së Vitit të Ri

Harrojeni festën  e organizuar nga kompania sipas perfundimeve nga një sondazh i kohëve te fundit  nga revista SHRM të anketuarit deklarojnë se do të...

Latest news

“Si do t’i vejë halli pandemisë?” Optimist apo pesimist?

Më mirë të jesh optimist apo pesimist? Opinionet se kur do të mbarojë pandemia janë si goja: të...

10+ punë të reja sot në duapune.com 18/09/2020

Njihuni me më shumë se 10 punë të reja të publikuara ditën e sotme në duapune.com: >>> Punët...

Po mendoni të ndryshoni punë?

7 Pyetjet që duhet t'i bëni vetes Të ndryshosh karrierën nuk është e lehtë sidomos me pasiguritë që...

Përfaqësues i Shitjeve – Letra e Interesit

Letra e Interesit nëse keni ndryshuar karrierë Shkrimi i një Letre Interesi për ndryshimin e karrierës kërkon një strategji...

Letra tradicionale e Interesit – Asistent Juridik

Shembulli 1: Letra tradicionale e Interesit Ju duhet të shkruani këtë version nëse aplikoni në një...
- Advertisement -