Sunday, May 9, 2021
- Advertisement -

ARKIVI

Monthly Archives: December, 2011

Internship

Pyetje: Kam aplikuar për internship në një kompani.Kam dhënë intervistë por nuk më kanë dhënë ende përgjigje. I kam dërguar  email nëse e kam fituar mundësinë...

Mos i lejoni pushimet të ndërpresin kërkimet tuaja për punë

Depresioni është normal për disa gjatë sezonit të festave por punëkërkuesit nuk duhet të jenë midis të pashpresëve. Pushimet në fakt krijojnë më shumë...

Rrjetet sociale favorizojnë “Punëkërkuesit”

Rrjetet sociale favorizojnë “Punëkërkuesit” Rrjetet sociale janë LinkedIn, Facebook, Twitter, edhe llojet e tjera të komunikimeve interpersonale apo media të cilat veprojnë  me anë të...

Si të jemi të sukseshëm në një intervistë? (Pjesa II)

Nëse jeni duke aplikuar për në një kompani atëhere kontrolloni çdo informacion mbi kompaninë. Kerkoni online shumë informacion dhe lexoni sa më shumë, kështu ...

Si të jemi të sukseshëm në një intervistë?

Nëse doni të jeni një kandidat i veçantë atëhere ju  duhet të bëni përgatitje të veçanta. Përgatitja është gjëja e parë që do t’ju...

Këshilla se si të bëheni të dukshëm

Detyra juaj është të shisni veten Nëse nuk e bëni atëhere duhet të jeni i sigurtë që askush tjetër nuk ka për ta bërë. Të...

Trajtimi i HIV/AIDS në ambjentin e punës

(Në kuadrin e ditës ndërkombëtare të SIDES) Virusi HIV i cili shkakton defiçencë në imunitetin e trupit të njeriut është kthyer në një shqetësim të...

Latest news

Iphone i dëmtuar

Mendoj se telefoni im Iphone është i dëmtuar. Shtypa butonin "home" dhe jam akoma në punë... Kliko këtu >> Për...

QUIZ: Si e ka mbiemrin Piloti?

Përgjigjja do të ishte... Kliko këtu >> Për më...

Internship – 4 mundesi ne Dizajn, Burime Njerezore apo Front-end Developer

Eksperienca eshte gjithmone ajo qe perben avantazh ne aplikimet per punesim. Te gjithe jemi perballur me situaten e kerkimit te punes...

Klasa e pare e “Employer Branding Academy Albania” filloi.

Jo me larg se dje ka nisur per here te pare per Shqiperine Akademia e Imazhit te Punedhenesit. Akademia e Imazhit të...

536 pune aktive tani ne duapune.com

Per t'u njohur me punet aktive klikoni mbi "pune aktive" Finance >> 78 Pune aktive Shitje-Zhvillim Biznesi...
- Advertisement -