Monday, September 21, 2020
- Advertisement -

ARKIVI

Monthly Archives: November, 2011

Rekrutues, si të përfitoni në maksimum nga një panair pune

Në një treg pune të vogël kompanitë janë të detyruara të luftojnë për kandidatin më të mirë.  Panairet e punës janë një mundësi e...

Si të kërkoni për punë kur jeni ende i punësuar

Cdo punonjës ambicioz di se si të jetë gjithmonë syhapur për mundësinë e madhe të një vendi pune. Një punëkërkues modern pret që të...

Metodat për të qëndruar i motivuar në punë

Nëse jeni në pune apo akoma duke kërkuar për punë duhet të jetë e vështirë për të qënë i motivuar ditë mbas dite apo...

Si të formulojmë një njoftim pune

Kërkesat për punë janë të lehta për tu shkruar por të vështira për tu perfeksionuar. Ashtu si cdo reklamë kërkesat për punë duhet te...

Pyetësor për Burime-Njerezore.com

Duke plotësuar këtë pyetësor do të na ndihmoni për t'ju asistuar më mirë në nevojat që ju keni. Ju garantojmë që do të ruhet...

Bursa në universitetin amerikan të Bullgarisë

Fondacioni i Shoqërisë së Hapur për Shqipërinë – SOROS dhe Universiteti Amerikan i Bullgarisë ftojnë gjithë të interesuarit të aplikojnë për bursa të plota...

Latest news

“Si do t’i vejë halli pandemisë?” Optimist apo pesimist?

Më mirë të jesh optimist apo pesimist? Opinionet se kur do të mbarojë pandemia janë si goja: të...

10+ punë të reja sot në duapune.com 18/09/2020

Njihuni me më shumë se 10 punë të reja të publikuara ditën e sotme në duapune.com: >>> Punët...

Po mendoni të ndryshoni punë?

7 Pyetjet që duhet t'i bëni vetes Të ndryshosh karrierën nuk është e lehtë sidomos me pasiguritë që...

Përfaqësues i Shitjeve – Letra e Interesit

Letra e Interesit nëse keni ndryshuar karrierë Shkrimi i një Letre Interesi për ndryshimin e karrierës kërkon një strategji...

Letra tradicionale e Interesit – Asistent Juridik

Shembulli 1: Letra tradicionale e Interesit Ju duhet të shkruani këtë version nëse aplikoni në një...
- Advertisement -