Hoqa dorë nga puna

affiliate-vs-networkPyetje:

Përshendetje,
Para dy javësh kam gjetur një punë, ku punova 10 ditë dhe nuk munda ta përballoja dot lodhjen dhe paqartësitë që ekzistonin në atë vend pune. Kështu vendosa ta ndërpres punën. Si mendoni a ishte një veprim i drejtë nga ana ime?
Gjithë të mirat!

Përgjigje:

Ju falenderojmë që na keni shkruar…
Duke u bazuar në ato cfarë keni shprehur dhe pa pasur më shumë informacion për situatën reale se pse kanë ardhur paqartësite tuaja dhe lodhja, ajo cfarë ne kuptojmë është se mes jush dhe punëmarresit tuaj ka caluar komunikimi që në fillim për sa i përket qartësimit të detyrave, volumit të punës …….etj,  pra ose ju nuk keni insistuar për të qënë më e qartë për detyrat tuaja, ose punëmarrësi për shkaqe të ngarkesës apo arsyeve të tjera mbase nuk e ka pasur të mundur ta bëjë këtë.

Ne nuk do donim ta vinim veten në bërjen me faj të punëmarrësit tuaj apo juve, aq më pak t’ju themi se keni bërë gabim apo mire qe keni lenë punën, por ajo cfarë do ju këshillonim të bënit në të ardhmen është që para se të filloni cdo punë duhet të qartësoheni mirë për detyrat tuaja, oraret e punës, ngarkesën e punës, linjën e raportimit dhe punësimit tuaj në tërësi që të evitoni në të ardhmen eksperienca të tilla.

Gjithsesi ne besojmë që këshilla me e mirë që mund t’ju japim është motivimi dhe dëshira që duhet t’ju karakterizojë për punën dhe mënyra sa më profesionale se si ky mesazh transmetohet tek punëdhënësi i ardhshëm.

Related Posts
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *