Sunday, September 20, 2020
- Advertisement -

ARKIVI

Monthly Archives: October, 2011

Gabimet që bëjnë Rekrutuesit gjatë procesit të rekrutimit

1.Zgjedhja e kandidatëve me CV të ekzagjeruara Sipas një studimi 79% e të anketuarve përgjigjen se BNJ kanë punësuar punonjës të cilët kishin një seri...

Bëhu Pjesë e Një Komuniteti Ndërkombëtar (Trajnim 4-Mujor)

Programi Community Solutions është program i zhvillimit profesional për udhëheqësit më të mirë të komunitetit i cili ofron një trajnim 4  mujor për të...

Cilët janë faktorët e një menaxhimi të suksesshëm

Një menaxher i mirë duhet t’i kushtojë një vëmendje të madhe disa prej aspekteve të menaxhimit, lidershipit si edhe të mësuarit brenda organizatave. Çështja...

Si duhet lexuar një njoftim pune.

Të deshifrosh një njoftim pune mund të jetë pak e ndërlikuar sidomos ne rastet kur personi i cili e përgatit njoftimin nuk është vetë...

Një homazh për Steve Jobs

Steve  Jobs ishte më i madhi midis shpikësve (inovatorëve)  kurajoz për të menduar ndryshe, i guximshëm për të besuar se mund ta ndryshoj botën...

Si planifikohet karriera?

Pyetje: Si  planifikohet  karriera? Cfarë  rëndësie  ka ajo? Përgjigje: Përshëndetje, ju falenderojmë për interesimin. Për më shumë informacion dhe detaje mbi planifikimin e karrierës, ju lutem klikoni mbi...

Hoqa dorë nga puna

Pyetje: Përshendetje, Para dy javësh kam gjetur një punë, ku punova 10 ditë dhe nuk munda ta përballoja dot lodhjen dhe paqartësitë që ekzistonin në atë...

Latest news

“Si do t’i vejë halli pandemisë?” Optimist apo pesimist?

Më mirë të jesh optimist apo pesimist? Opinionet se kur do të mbarojë pandemia janë si goja: të...

10+ punë të reja sot në duapune.com 18/09/2020

Njihuni me më shumë se 10 punë të reja të publikuara ditën e sotme në duapune.com: >>> Punët...

Po mendoni të ndryshoni punë?

7 Pyetjet që duhet t'i bëni vetes Të ndryshosh karrierën nuk është e lehtë sidomos me pasiguritë që...

Përfaqësues i Shitjeve – Letra e Interesit

Letra e Interesit nëse keni ndryshuar karrierë Shkrimi i një Letre Interesi për ndryshimin e karrierës kërkon një strategji...

Letra tradicionale e Interesit – Asistent Juridik

Shembulli 1: Letra tradicionale e Interesit Ju duhet të shkruani këtë version nëse aplikoni në një...
- Advertisement -