Si mund të aplikoni për punë

clickPyetje:
Urime fillimisht për faqen tuaj . Më duket vërtetë interesante dhe profesionale.
A mund të di të lutem se si të aplikojë për punë?

Përgjigje:
Ju falenderojmë që dëshironi të jeni pjesë e punëkërkuesve në duapune.com.
Përkujdesi për klientin dëshiron t’ju shpjegoj se si funksionon duapune.com duke ndjekur hapat e mëposhtme:

1.
Regjistrohuni duke krijuar llogarinë tuaj

2.
Në llogarinë tuaj krijoni CV tuaj në anglisht, ose shqip si të dëshironi (përpiquni që CV juaj të jetë sa më e plotë dhe sa më e përditësuar me informacione shtesë).

3. Dhe nëpërmjet CV tuaj në llogarinë tuaj në duapune.com ju mund të aplikoni në çdo vend pune që dëshironi vetëm me një klik.

4.
Pas klikimit CV juaj dërgohet automatikisht tek punëdhënesi përkatës për pozicionin vakant dhe më pas është punëdhënësi që do t’ju njoftojë për intervistën e punës, në bazë të përzgjedhjes së CV që ai bën.

Mos hezitoni të na kontaktoni për çdo rast!

Related Posts
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *