Sunday, September 20, 2020
- Advertisement -

ARKIVI

Monthly Archives: August, 2011

Si të dilni fitimtarë në konkurrencën për vendin e punës?

Gjatë proçesit të krahasimit të kandidatëve për punë, ata të cilët shfaqin cilësi, aftësi, shkollim, eksperiencë dhe njohuritë që punëdhënësi kërkon, ftohen për intervistë....

Teorema e Pagës

Teoremë: "Sa më pak dini, aq më shumë fitoni" Vërtetim: Kjo teoremë vërtetohet në bazë të 2 postulateve: Postulati 1 : Dija = Fuqi Postulati 2 : Kohë...

Kodi i veshjes në ambjentin e punës

Jo çdo veshje e zakonshme është e përshtatëshme për zyrë, prandaj këto udhëzime do t’ju ndihmojnë të vendosni se cfarë është e përshtatëshme për...

Paga mujore

Një punonjës po debatonte me shefin e tij rreth një mosmarrëveshje për pagën mujore: Punonjësi - Shef, paga ime ishte 100 $ më pak këtë...

Si të përmirësojmë performancën tonë në punë?

Performanca jonë në punë kalon nëpërmjet tre elementëve të rëndësishëm. Ndërgjegjësimi faktor çelës Duke u bërë më i vetëdijshëm për situatën tënde aktuale, më i vetëdijshëm...

Barazia në punë

Barazia në punë, në terma të thjeshtë është trajtimi i njëjtë i punonjësve pavarësisht moshës, seksit, racës, veshjes dhe  paraqitjes. Ndërkohë në situatat kur...

Stresi në punë

Stresi në punë mund të përkufizohet si “dëmtuesi fizik dhe emocional që shfaqet kur kërkesat e punës nuk përputhen me aftësitë, burimet, apo nevojat...

Si mund ta menaxhojmë më mirë kohën e punës?

•  Bëj një listë ku të renditësh të gjitha gjërat që duhet të bësh gjatë ditës, duke përfshirë edhe detyrat e tua rutine. • Mendo...

Latest news

“Si do t’i vejë halli pandemisë?” Optimist apo pesimist?

Më mirë të jesh optimist apo pesimist? Opinionet se kur do të mbarojë pandemia janë si goja: të...

10+ punë të reja sot në duapune.com 18/09/2020

Njihuni me më shumë se 10 punë të reja të publikuara ditën e sotme në duapune.com: >>> Punët...

Po mendoni të ndryshoni punë?

7 Pyetjet që duhet t'i bëni vetes Të ndryshosh karrierën nuk është e lehtë sidomos me pasiguritë që...

Përfaqësues i Shitjeve – Letra e Interesit

Letra e Interesit nëse keni ndryshuar karrierë Shkrimi i një Letre Interesi për ndryshimin e karrierës kërkon një strategji...

Letra tradicionale e Interesit – Asistent Juridik

Shembulli 1: Letra tradicionale e Interesit Ju duhet të shkruani këtë version nëse aplikoni në një...
- Advertisement -