Si t’i përgjigjemi pyetjes “ flisni për veten tuaj”, gjatë një interviste për punë?

body-language-in-job-interview1Kandidatët shpeshherë e gjejnë shumë të vështirë këtë pyetje. Por kjo është një pamje e gabuar. Kjo pyetje ofron një mundësi  për të përshkruar veten pozitivisht dhe të përqëndroj intervistën totalisht në ju. Jini të përgatitur për t’iu përgjigjur kësaj pyetjeje, këto ditë është totalisht e pa shmangshme.

Përgjigje gabuar

Ka shumë mënyra për t’iu përgjigjur saktë kësaj pyetjeje dhe vetëm një është e gabuar, duke pyetur “C’farë dëshironi të dini?”. Ju duhet të zhvilloni një përgjigje të mirë për këtë pyetje, praktikë dhe të jeni në gjëndje të jepni këtë përgjigje me vetëpërmbajtje dhe besim.

Përgjigje e drejtë

Për t’ju ndihmuar më shumë në përgjigjen e kësaj pyetjeje, fokusohuni  në këshillat e mëposhtme:

-Fokusohuni në atë cka i intereson intervistuesit
-Nënvizoni arritjet tuaja më të rëndësishme
-Flisni shkurt

Related Posts
Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *