Përgjigje për të cilat punonjësit kanë nevojë

komTë kuptoni reagimet e punonjësve tuaj në raste jo shumë të këndshme si pushimi nga puna, ju ndihmon ju që të kuptoni se për çfarë kanë nevojë këta punonjës. Të kuptoni nevojat e tyre nuk do të thotë, të kuptoni gjendjen e tyre vetëm në periudha të vështira dhe stresuese në punë, por të komunikoni dhe të qëndroni me ta çdo ditë. Më poshtë janë tre pyetje për të cilat punonjësit tuaj kërkojnë përgjigje rregullisht:

1. A duhet të kem një punë? Kjo nuk është vetëm për siguri të punës. Punonjësit kërkojnë të kenë rol të qartë në punë dhe të dinë se si puna e tyre bën diferencën në kompani.
2. Kush mund të raportojë për mua? Bëjini të qartë të punësuarve se cili do të raportojë për ta (edhe sikur të jenë më shumë se një person), cilët do të vlerësojnë dhe do të japin opinionin e tyre në raport me punën e punonjësve.
3. Si do të paguhem? Sa do të paguhem aktualisht dhe sa do mund të arrijë paga ime më vonë? Çfarë përfitimesh jo finaciare të tilla si mentorship apo mundësi afatgjata do të kem? Si dhe ç’përfitime të tjera do të ofrohen kur rezulton se punonjësi ka performancë të mirë në punë?

Related Posts
Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *