Sistemi i Informacionit të Burimeve Njerëzore

Sistemi i Informacionit të Burimeve Njerëzore– një bazë të dhënash kompjuterike e cila përdoret për të mbledhur, ruajtur dhe mirëmbajtur të dhënat për punonjësit e organizatës, e domosdoshme për vendim-marrjen në Departamentin e Burimeve Njerëzore. (ang. Human Resource Information System)

Related Posts
Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *