Rekrutim– praktika e njoftimit dhe kërkimit të aplikantëve për të plotësuar pozicionet e lira të krijuara brenda organizatës apo pozicione të reja, duke përdorur metoda të ndryshme. (psh; njoftime brenda organizatës, njoftime në gazeta, duke përdorur faqe internet për punësimin, me anë të bizneseve që merren me punësimin si dhe lajmërime në Organizata Profesionale apo Shoqata Tregtare).

 


Related Posts
Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *