Internship– Bashkëpunim midis një organizate dhe një institucioni edukimi, përmes të cilit studentët punësohen për një periudhë të caktuar kohe në një pozicion profesional apo tenikë që lidhet drejtpërdrejtë me fushën e tyre të studimit, me qëllim që të sigurojë eksperiencë për ta dhe për ti përgatitur si forcë punëtore.

Related Posts
Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *