Friday, October 23, 2020

18 punë të tjera të reja janë postuar sot në duapune.com

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Kategorizim i puneve

Njihuni me 18 pune te tjera te reja te cilat jane publikuar sot në duapune.com sipas kategorive perkatese:

Administrim Biznesi

1. Supervizor/e

Teknologji Informacioni

1. Specialist IT

2. Internet and Mobile Banking Operation and Maintenance Specialist – Alternative Distribution Channels Operations Department

3. Senior Eeb Developer

4. Middle Integration .NET Developer

5. Middle .Net Developer

6. Experienced Java Developer

Finance

1. Audit Advisor Prishtine

Marketing Produkte

1. Web-Marketing Digital Strategist

Profesionistet

1. Kimist

Ndertim Industri e rende

1. Arkitekt/e Peje

Shitje Zhvillim Biznesi

1. Shitës/e Prishtine

2. Shitës/e Peje

3. Agjent/e Pronash Lushnje

4. Agjent/e Pronash Elbasan

5. Agjent/e Pronash Tirane

6. Agjent/e Pronash Korce

7. Ekzekutiv Shitjesh për zonën e Tepelenës

 

Për më shumë informacion dhe per te aplikuar vizitoni duapune.com

“Miku juaj për punë dhe karrierë” 

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...