Friday, January 22, 2021

18 mundësi të reja pune sot në duapune.com

Duhen lexuar

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Kategorizim i puneve 5

Java e re nisi me mundësi të reja punësimi në kategoritë Mjekësore-Shëndetsore, Shitje – Marketing, Administrim Biznesi, Informatikë apo Shërbim Klienti nga Shqipëria dhe Kosova. Ne ju ftojmë në vijim të lexoni dhe të klikoni mbi titujt e punëve për të marrë informacionin e nevojshëm.

 1. Infermier/e
 2. Operatore Kase
 3. Application Specialist (m/f) Prishtine
 4. Advisor Prishtine
 5. Perfaqesues Shitje
 6. Engine boy ne tragetet italiane
 7. Shitës/e Prishtine
 8. Ndihmes kuzhinier/e ne tragete titaliane
 9. Assistent magazinier – Costa Crociere
 10. Tour Expert – Costa Crociere
 11. International Host /Hostess Costa Crociere
 12. Executive Chef
 13. Menaxher Shitjesh
 14. Operator i Impjantit te Ujrave te Shkarkimit
 15. Steward
 16. Menaxher Shitjesh për Zonën e Jugut
 17. Agjent Shitjesh (M)
 18. Menaxher Shitjesh për Zonën e Veriut

 

“Miku juaj për punë dhe karrierë”duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...