Wednesday, April 21, 2021

16 gjëra që njerëzit e suksesshëm bëjnë të hënave në mëngjes

Duhen lexuar

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

 

monday-morning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1. Zgjohen herët në mëngjes.
 2. Bëjnë ushtrime fizike.
 3. Hanë një mëngjes të shëndetshëm.
 4. Shkojnë herët në punë.
 5. Pastrojnë tavolinën e punës dhe desktopin e tyre.
 6. Krijojnë hapësirë për projektet dhe detyrat e papritura.
 7. Përshëndesin kolegët e tyre dhe shefin.
 8. Përditësojnë listën e gjërave që kanë për të bërë dhe qëllimeve.
 9. Vizualizojnë sukseset e javës.
 10. Projektojnë e-maile për përgjigje urgjente.
 11. Trajtojnë problemet e vështira në fillim.
 12. Bëjnë një përpjekje të madhe për të buzëqeshur.
 13. Vendosin një “mbulojë humanizmi” në e-mail-et e tyre.
 14. Kanë aftësi të thonë jo.
 15. Qëndrojnë të fokusuar.
 16. Kujtojnë që ka edhe të ‘Martë’.
“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Punet e dites, e hene 19 prill 2021

E hena ka nisur vrullshem ne duapune.com dhe kerkesat per punesim nga bizneset dhe kompanite e ndryshme jane te shumta. Po ju...