Tuesday, October 27, 2020

15 pozicionet e reja të punës të shpallura sot në duapune.com

Duhen lexuar

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Kategorizim i puneve 1 1

Trajnues, Ekspert Burimesh Njerëzore, Informaticien apo Menaxher, janë vetëm disa nga rolet për të cilat kërkohet të rekrutohet në 15 pozicionet e reja të punës të shpallura sot në duapune.com. Ju mund të njiheni më në detaj me to duke klikuar mbi titujt përkatës. Ju urojmë sukses në aplikim.

Financë – Bankë

 1. Operatore Finance
 2. Ndihmës Magazinier

Informatikë

 1. Remote PHP/JavaScript Developer (Intermediate+)
 2. Salesforce Developer Trainee Prishtine
 3. Back End Senior

Administrim Biznesi

 1. Programme Manager Prishtine

Shërbim Klienti

 1. Operator Spanjisht
 2. Këshilltarë i Kujdesit ndaj Konsumatorit me Gjuhë Italiane Prishtine

Siguria Kompjuterike, Cilësisë, Ushqimore dhe Fizike

 1. Lektor Part-Time
 2. Lektor Për Kurset e Mashinerisë

Trajnues

 1. Adobe InDesign Prishtine
 2. Frontend Developer Prishtine
 3. PHP Developer Prishtine

Eksperte BNJ

 1. Anticipated Short-Term Expertise Prishtine

Tjetër

 1. Lektor Part-Time
 2. Lektor Për Kurset e Mashinerisë

 

Për më shumë informacion dhe për të aplikuar vizitoni duapune.com

“Miku juaj për punë dhe karrierë”

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.