Wednesday, December 2, 2020

15 mundesi te arta pune nga Assist Digital

Duhen lexuar

Kenget me te bukura per Krishtlindje dhe Vitin e Ri

Ne pritje te Krishtlinjdes dhe te nderrimit te viteve ne menyre sa me te qete e te begate per te gjithe, ekipi...

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.

Zoteroni nje nga keto gjuhe te huaja: Italisht, Anglisht, Frengjisht apo Gjermanisht?

Jeni duke kerkuar pune si:

  • Specialist i Marredhenieve me Klientin
  • Operator / Supervizor Qendre Telefonike
  • Informaticien
  • Programues ne Web
  • Programues Sistemesh?

Ju njohim me 15 mundesite e punesimit qe ofron per ju kompania Assist Digital

Assist Digital është një kompani italiane e menaxhimit të përvojës së klientit. Ajo eshte specializuar në shërbime end-to-end që kombinojnë potencialin e inteligjencës njerëzore dhe atë artificiale për të përmirësuar performancën e klientëve.

Assist eshte ne kerkim te punonjesve te perkushtuar, korrekt, me aftesi te mira komunikimi dhe te afte te bashkepunojne me ekipin e punes. Duke qene nje kompani nderkombetare, Assist rekruton per nevoja te klienteve te huaj, ndaj njohja e gjuhes respektive eshte kusht per te aplikuar per pozicionet e puneve qe ofrohen.

Punet e ofruara nga kjo kompani sipas kategorive perkatese i gjeni te listuara ne vijim:

Specialist i Marredhenieve me Klientin:

Operator / Supervizor Qendre Telefonike

Programues ne Web

Programues Sistemesh

Informaticien

Tjeter

Per t’u njohur me te gjitha mundesit e kompanise, linku ne vijim:

https://www.duapune.com/employers/assistdigital-tirana

duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Kenget me te bukura per Krishtlindje dhe Vitin e Ri

Ne pritje te Krishtlinjdes dhe te nderrimit te viteve ne menyre sa me te qete e te begate per te gjithe, ekipi...

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.

Mundesi internshipi per 5 te rinj ne kompani te njohura mediatike. Nga UNICEF & ICTSlab

UNICEF Shqipëri në bashkëpunim me qendrën laboratorike multifunksionale ICTSlab organizuan në datat 20-21-22 Nëntor aktivitetin social-rinor PONDER në kuadër të projektit ‘Transformimi...