Thursday, October 22, 2020

15 (fifteen) job vacancies all over Albania, in 12 (twelve) regions, – Bashki te Forta Project (BtF)

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...
 

 

  Capturehelvetas

 

 

 

 

Great opportunities… all over Albania…

15 (fifteen) job vacancies all over Albania, in 12 (twelve) regions.
Projekti – Bashki te Forta Project (BtF) is implemented by Helvetas Swiss Intercooperation (HSI) and financed by Swiss Cooperation Office in Albania (SCO-A).

The overall project goal is:

“Citizens benefit from improved municipal governance and service delivery at local level, through better functioning municipal administrations, municipal councils which fulfill their representation and oversight function, and evidence-based decision making of both institutions”.

1. Project Manager and Country Finance Team (1) #Tirana#duapune#helvetasswissintercooperation#SDC

2. Regional focal point (12) #Shkoder#Durres#Vlore#Korce#Tirane#Lezhe#Kukes#Elbasan#Peshkopi#Berat#Fier#Gjirokaster#duapunehelvetas#bashkiteforta

3. Project Officer specialized in municipal public services (1) #Tirane

4. Project Officer specialized in municipal performance management (1) #Tirane

Please visit, apply and/or spread the word

https://duapune.com/employers/69897/jobs

#duapune #jobvacancies#Zvicerduapune

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...