Tuesday, October 20, 2020

115 mundësi punësimi për ju nga 10 kompanitë e javës në duapune.com

Duhen lexuar

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

blog 8

Ndërkohë që jeni duke kërkuar informacion dhe duke bërë vlerësimet tuaja mbi tregun e punës, ne ju sugjerojmë të vlerësoni atë çfarë ofrojnë këto 10 kompani prestigjioze në tregun e punës.

115 mundësitë që ofrohen nga këto kompani, janë të fushave të ndryshme dhe në nivele të ndryshme operative, ndaj ju me siguri do ta gjeni veten për të aplikuar.

Ja cilat janë 10 kompanitë e javës në duapune.com dhe pozicionet për të cilat po kërkohet staf:

  1. Megatek Albania
  2. KMY
  3. TSTS Group
  4. Agikons
  5. Globe Shops
  6. New Media Communications
  7. AssistDigital Tirana
  8. Abissnet
  9. Coca-Cola Bottling Shqiperia
  10. Big Market

Nëse dëshironi të njiheni me kompanitë e tjera që po rekrutojnë aktualisht vizitoni lidhjen këtu:

Kompanitë me punë aktive

“Miku juaj për punë dhe karrierë”duapune.com

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

Grafiku i çuditshem i “rritjes” se pages minimale ne Shqiperi

Çështja e pagave është rikthyer si objekt diskutimi tashmë 7 muaj para zgjedhjeve parlamentare në Shqipëri.  Qeveria ka në...